Σύσφιξη-Τριπολικές ραδιοσυχνότητες

Οι τριπολικές ραδιοσυχνότητες είναι συνδυασμός μονοπολικών και διπολικών ραδιοσυχνοτήτων και αποτελούν την εξέλιξη στην τεχνολογία RF. O συνδυασμός μονοπολικών και διπολικών ραδιοσυχνοτήτων ενεργεί στα βαθύτερα στρώματα μέσα στο δέρμα συγκριτικά με άλλες συσκευές ραδιοσυχνοτήτων. Οι ιστοί τεντώνουν και επιπλέον διεγείρεται η παραγωγή κολλαγόνου. Η θεραπεία είναι ιδανική για εποχές με ηλιοφάνεια (καλοκαίρι) και για όλους τους τύπους δέρματος αφού δεν προκαλεί φωτοευαισθησία, όπως συμβαίνει με θεραπείες laser. Μετά την θεραπεία δεν απαιτείται καμία αποχή από τις καθημερινές δραστηριότητες. Επιπλέον τα αποτελέσματα γίνονται πιο εμφανή τις επόμενες εβδομάδες μετά τη θεραπεία, καθώς η συσσώρευση του κολλαγόνου αυξάνεται. 

Αδυνάτισμα-Μονοπολικές ραδιοσυχνότητες

Με τις μονοπολικές ραδιοσυχνότητες μεταφέρονται μεγάλες, ομοιόμορφες, θερμικές μάζες στο βάθος του χορίου έως και 2,5 mm και αυτός είναι ο λόγος που ενδείκνυνται περισσότερο σε περιοχές όπως τα πόδια, οι γλουτοί, τα μπράτσα και η κοιλιά. H έντονη θερμοκρασία κάτω από το δέρμα (περίπου 60 βαθμοί) προκαλεί συστολή και ανάπλαση στις ίνες του κολλαγόνου καθώς η αυξημένη θερμότητα μεταφράζεται από τον οργανισμό σαν απειλή. Η θερμοκρασία αυτή αυξάνει συγχρόνως την αιματική κυκλοφορία και μειώνει παράλληλα τον όγκο των επιφανειακών λιποκυττάρων που είναι υπεύθυνα για την κυτταρίτιδα και την όψη φλοιού πορτοκαλιού.   

Cavitation

Το cavitation είναι μια αισθητική εφαρμογή η οποία χρησιμοποιεί ισχυρούς υπερήχους και καταφέρνει να  διασπά το λίπος στα σημεία που επιθυνούμε. Η νέα αυτή θεραπεία είναι κατάλληλη για το τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα που αντιστέκονται στην δίαιτα και την άσκηση. Το cavitation είναι μία επαναστατική τεχνολογία που η οποία δημιουργεί μικροσκοπικές φυσαλίδες υποπίεσης στο λιπώδη ιστό και μέσα στα λιποκύτταρα. Οι φυσαλίδες αυτές προκαλούν εκρήξεις και καταστρέφουν την κυτταρική μεμβράνη και και την δομή των λιποκυττάρων. Τα λυποκύτταρα μετατρέπονται σε υγρό λίπος που μέσω της λέμφου τελικά αποβάλλεται από τα ούρα. Η μέθοδος είναι ανώδυνη, ασφαλής και χωρίς επιπλοκές. Κάθε συνεδρία διαρκεί 30 λεπτά. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από τις πρώτες συνεδρίες, ενώ μειώνεται αισθητά η αντιαισθητική όψη «φλοιού πορτοκαλιού». Η συχνότητα των συνεδριών ορίζεται σε 1 με 2 φορές την εβδομάδα, και διαρκεί μέχρι να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.   

Μεσοθεραπεία

Με τον όρο μεσοθεραπεία αναφερόμαστε στην έγχυση η διείσδυση διαφόρων ουσιών, συνήθως κοκτέιλ από υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, μέταλλα, αμινοξέα, ιχνοστοιχεία και φαρμακευτικά συστατικά. Οι ουσίες αυτές τοποθετούνται κάτω από την επιδερμίδα, στο μεσόδερμα. Από εκεί προκύπτει και ο όρος μεσοθεραπεία. Η θεραπεία αυτή ξεκίνησε το 1958 από το Γάλλο Michel Pistor. Σήμερα υπάρχουν πολλές παραλλαγές στην τεχνική της μεσοθεραπείας και στα υλικά που χρησιμοποιούνται. Η μεσοθεραπεία εφαρμόζεται με πολύ καλά αποτελέσματα στις παρακάτω περιπτώσεις :
αφυδάτωση του δέρματος, χαλάρωση, κυτταρίτιδα, μειωμένη πυκνότητα δέρματος, λιποδιάλυση.
Η θεραπεία αυτή χρησιμοποιείται επίσης για ιατρικούς λογούς με πολλές εφαρμογές και σε πολλές παθήσεις.   

Vacuum

Αδυνατιστε με το μηχανημα αναρροφησης (vacuum),το οποιο συσφιγγει και τονωνει το δερμα,καταπολεμα την κυτταριτιδα και το τοπικο παχος και βοηθα στη μειωση των οιδηματων κατακρατησης.Επιπλεον διεγειρει την κυκλοφορια του αιματος και του λεμφικου συστηματος με αποτελεσμα την αποβολλη των τοξινων.

Schema Therapy

Ήρθε η ώρα να ακούσετε για την τελευταία αποκάλυψη της φύσης (Phytopeeling) και της Κοσμητολογίας με το Α2 blockers, που υπόσχονται ενεργοποίηση της λιπόλυσης.
H Schema Therapy
είναι μια εξειδικευμένη και στοχευμένη θεραπεία που ενεργοποιεί τη λιπόλυση, καταπολεμά το τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα. Το μίγμα των βοτάνων Spongilla, Fragilis και Ephydata (phytopeeling) πρωταγωνιστεί εκ νέου με μια τρίτη διαφορετική δράση (λιπόλυση). Σε συνδυασμό με το συστατικό Α2 blockers συμβάλλουν στην ενεργοποίηση της σύνθετης διαδικασίας λιπόλυσης του ανθρώπινου οργανισμού. Η Schema Therapy είναι μια θεραπεία, η οποία στηρίζεται στην τεχνολογία PH.A2