Βαθιά ενυδάτωση προσώπου

Δώστε στο δέρμα σας το νερό που του χρειάζεται και θα δείτε ότι πολλά από τα προβλήματα της επιδερμίδας σας γρήγορα θα αρχίσουν να εξαφανίζονται.

Καθαρισμός Προσώπου

‘Οταν δεν έχεις κάνει καθαρισμό στο πρόσωπό σου οι πόροι φράζουν και καμία κρέμα δεν μπορεί να εισχωρήσει σε βάθος. Aκόμη κι αν χρησιμοποιείς την πιο ακριβή κρέμα που κυκλοφορεί.   

Σύσφιξη συνδετικού ιστού

H τεχνολογία RF – ραδιοσυχνότητες είναι η τελευταία επιστημονική εξέλιξη στη σύσφιξη σώματος και προσώπου. Πρόκειται για τη νέα επαναστατική μέθοδο lifting και λιπογλυπτικής χωρίς νυστέρι! Η θεραπεία λειτουργεί με εκπομπή μονοπολικών και διπολικών ραδιοκυμάτων RF και επιτυγχάνει τη σύσφιξη του χαλαρωμένου δέρματος χωρίς τις παρενέργειες μιας χειρουργικής επέμβασης. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία RF επιτυγχάνεται το καλύτερο αποτέλεσμα όσον αφορά την αναζωογόνηση και τη σύσφιξη σώματος και προσώπου.   

Φρύδια καθαρισμός

Τεχνική με την οποία καθαρίζουμε σωστά τα φρύδια αφήνοντας όμως το δικό σας σχήμα. Αναδεικνύεται έτσι το πραγματικά όμορφο σχήμα των φρυδιών σας, που αρχικά είχατε και δεν μπορέσατε να διατηρήσετε.   

Φρύδια σχηματισμός

Τα προσεγμένα φρύδια είναι από τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά! Μία μικρή αλλαγή στα φρύδια σας μπορεί να μεταμορφώσει όλο σας το βλέμμα και να αναδείξει το όμορφο σας πρόσωπο.